EduHintOVD en het coronavirus

Maatregelen

Ook vanuit EduHintOVD (met de merken BRICKS, Kiem, PERSPECTIEF, SmartRekenen en SmartWiskunde) doen we er alles aan om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Dit betekent dat we de regels van het RIVM volgen, zeker bij de organisatie van fysieke bijeenkomsten en het plannen van persoonlijke afspraken op locatie. We werken nog vooral vanuit huis en voeren veel gesprekken via telefoon of videocalls.

Het betekent dus wel dat we telefonisch en per mail goed bereikbaar zijn voor al je vragen en support. Ook voeren we gewoon bestellingen uit.

Je kunt heel eenvoudig via deze link een online afspraak plannen met een opleidingsadviseur van een van onze methodes. Maak daar dus gebruik van! Voor een demo of presentatie over ons online leerplatform, kun je hier een online afspraak plannen.

Onderwijs op afstand

Nu de docenten langzaamaan gewend zijn geraakt aan het geven van afstandsonderwijs, willen we docenten én leerlingen/studenten hierin zoveel mogelijk blijven ondersteunen. Ons online leerplatform is hiervoor uitermate geschikt.

Voor actuele updates over onze maatregelen, meer informatie en inspiratie over het gebruik van ons online leerplatform, bekijk de specifieke coronapagina’s van onze lesmethodes:

Contact

Neem voor vragen contact op met onze afdeling Support via onderstaande gegevens. Houd ook onze social media, websites en nieuwsbrieven in de gaten voor verdere updates.

Share This