Bericht over faillissement Lisette Werter Groep

3

Wellicht ben je al op de hoogte, maar via deze weg willen wij je informeren over het faillissement van Lisette Werter Groep BV (hieronder valt ook Maxies.nl). Het kan zijn dat jullie lesmateriaal voor (één van) de lesmethodes van EduHintOVD bestelden via de Lisette Werter Groep.

Met deze mail laten we je weten dat je op dit moment geen actie hoeft te ondernemen en dat wij er alles aan doen om te zorgen dat dit voor jullie (docenten en leerlingen/studenten) geen nadelige gevolgen heeft.

Wat houdt dit concreet in?

  • Lesmateriaal bestellen
    Vanaf nu kun je lesmateriaal rechtstreeks bij ons bestellen onder dezelfde condities en voorwaarden als die bij Lisette Werter van toepassing waren. Neem hiervoor gerust contact met ons op.
  • Digitale licenties
    We gaan ervan uit dat de digitale toegang tot ons lesmateriaal gecontinueerd wordt. Mocht je toch problemen ondervinden met inloggen? Neem dan contact op met onze supportafdeling via support@eduhintovd.nl of 0513 – 65 71 90
  • Support
    Voor inhoudelijke of technische supportvragen over ons lesmateriaal kun je direct contact opnemen met support@eduhintovd.nl of 0513 – 65 71 90.

We hopen je hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Rest ons je een gelukkig en leerzaam 2020 te wensen!

Share This