Intelligent tutorsysteem (ITS)

De volgende stap in leren

ITS maakt het verschil

Een intelligent tutorsysteem (ITS) helpt zowel leerlingen als docenten een stap verder. Het ITS is een digitaal systeem dat de individuele leerstijl van elke leerling herkent en hem of haar een eigen leerroute biedt. Ook zorgt het systeem ervoor dat de docent grip krijgt op het individuele leerproces: een digitaal dashboard toont hem nauwkeurig inzicht in de vorderingen en probleemgebieden van elke leerling. Of de docent nu online of fysiek lesgeeft in de klas, hij blijft ‘dichtbij’.

Met het ITS weet hij precies wat de leerlingen doen. Hierdoor kan de docent zijn les goed afstemmen op de behoefte van de klas. Voor de bijbehorende online leeromgeving maakt het niet uit of de leerling in de klas of thuis zit; de leeromgeving is overal bereikbaar en de kwaliteit van de lessen blijft gewaarborgd. Hierdoor verloopt de switch tussen fysiek lesgeven, op afstand lesgeven of een combinatie van beide probleemloos.

Lees hieronder verder en bekijk onze whitepaper .

De 5 krachten van ITS

ITS combineert de kracht van ICT met bewezen effectieve leerstrategieën. Deze mix biedt voordelen en zorgt daarmee voor een hoger leerrendement.

de 5 krachten van ITS:

  1. recht doen aan verschillen
  2. doelmatig werken
  3. werken in stappen met hints en feedback
  4. gepersonaliseerd leren
  5. leren zichtbaar maken

In onze whitepaper over ITS vertellen we u meer over deze 5 krachten en hoe het ITS u als docent een stap verder helpt.

Interessant?

In onze whitepaper vertellen we u meer over de 5 krachten van ITS.
Klik op de button hieronder om de whitepaper te bekijken.

Lees whitepaper

Share This