Nieuwe algemeen directeur

Nieuwe algemeen directeur: Charley Beerman

Vanaf 18 mei is Charley Beerman bij EduHintOVD gestart als algemeen directeur. Hij volgt hiermee Annette van Walt Meijer op. Charley geeft bij EduHintOVD leiding aan de verdere groei van EduHintOVD als educatieve uitgever, maar ook als leverancier van ons online leerplatform voor uitgevers, opleiders en het bedrijfsleven.

Even kennismaken …

Charley (48 jaar) heeft een achtergrond bij VNU media als publisher en salesdirector. Zijn laatste functie was directeur/eigenaar van SalesQ, een internationaal salesbureau. Ondanks dat hij nieuw is in de branche, verwacht Charley met zijn ervaring uit andere branches juist nieuwe kansen te zien. “EduhintOVD is ambitieus, flexibel en wendbaar met een sterk team gedreven professionals. Dat geeft mij ook de mogelijkheid om op kansen in te spelen.”

Op de vraag waarom hij voor kiest voor EduHintOVD, antwoordt Charley: “EduhintOVD is een bedrijf dat op een krachtige manier invulling geeft aan de behoefte aan een blended leermethode. De branche van de educatieve uitgeverij spreekt me aan omdat je bijdraagt aan de ontwikkeling van jonge mensen en dus van de toekomst.“

Charley heeft er veel zin in. “In deze corona-tijd is alles natuurlijk wel net even anders dan normaal. Het is vooral moeilijk om nu de dynamiek van het bedrijf te ‘voelen’ want die wordt toch echt gemaakt door de mensen als ze live bij elkaar zijn. Maar het onthaal bij EduhintOVD was zo hartelijk en warm dat ik mij direct thuis voelde.”

Vragen of suggesties?

Neem gerust contact op met Charley.

Karin den Daas

Share This