Nieuwe collega: Marjon Boddéüs

Vanaf 1 oktober is Marjon Boddéüs bij EduHintOVD werkzaam als opleidingsadviseur. Samen met Robin Mehl en Karin den Daas vormt zij het vo-accountteam. Marjon gaat vooral aan de slag voor onze methode Kiem in het praktijkonderwijs. 

 

Even kennismaken …

Wie ben je en wat deed je hiervoor?

Mijn naam is Marjon Boddéüs. Ik ben werkzaam geweest als accountmanager bij verschillende bedrijven, maar door de coronacrisis was het tijd voor nieuwe kansen en heb ik voor EduHintOVD gekozen 

Waarom EduHintOVD en waarom het vo?

De onderwijssector en de methodes van EduHintOVD spreken me erg aan. Net als de ruimte voor creativiteit, omdat het lesmateriaal in eigen beheer wordt uitgegeven. In het voortgezet onderwijs kun en mag je als leerling nog heel veel leren en er is ruimte om na te denken over de toekomst. Dat vind ik interessant! Leren wordt leuker als het goed wordt gebracht. Dan houd je langer de aandacht. En ik ben ervan overtuigd dat EduHintOVD daar de juiste producten en kennis voor heeft.   

Hoe kijk je aan tegen deze nieuwe uitdaging?

Het is voor mij zeker een nieuwe uitdaging in een nieuwe markt. Ik kijk er heel erg naar uit om gesprekken met docenten te hebben. De liefde die zij voor het vak hebben vind ik mooi om te zien.

 

Keer koffie drinken met Marjon?

Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Marjon Boddeus

Share This