Nieuwe collega mbo-team

Nieuwe collega: Patrick Falk

Vanaf 1 oktober is Patrick Falk bij EduHintOVD werkzaam als accountmanager voor PERSPECTIEF mbo Retail en Logistiek.

Even kennismaken …

Wie ben je en wat deed je hiervoor?

Mijn naam is Patrick Falk, ik ben 24 jaar en ik heb de docentenopleiding Engels gedaan op het HBO Windesheim in Zwolle. Bij mijn vorige baan was ik onderwijsconsulent/accountmanager voor een onderwijsondersteunende instelling in het voortgezet onderwijs.

Waarom het mbo?

Vooral in het mbo is de juiste lesmethode belangrijk. Een methode waarmee je de klas op een positieve manier kunt meenemen door de stof. Een methode die rust, ruimte en plezier voor docent en student creëert.

Hoe kijk je aan tegen deze nieuwe uitdaging?

Het is een mooie stap voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling en een eer dat ik wederom de kans krijg een bijdrage te leveren om het onderwijs in Nederland nog beter te maken dan dat het al is.

Over welk onderwerp kun jij uren praten?

Onderwijsvernieuwing, lichaamstaal, muziek en basketbal. Als we over deze onderwerpen beginnen, kunnen we nog een extra kan koffie zetten.

Keer koffie drinken met Patrick?

Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Patrick Falk

Share This