Webinar: blended lesgeven

Wordt vervolgd …

Samen met Michel van Ast verzorgen we een aantal webinars over blended en online lesgeven. We zijn gestart met een eerste webinar (op 8 december) waarin Michel algemene tips deelde. Nu is het tijd voor verdieping. Dat doen we in een aantal vervolgwebinars, waarin we samen met Michel van Ast dieper ingaan op online didactiek en de kracht van een digitaal dashboard.

overzicht van de webinars:

  • 18 januari 2021 voor mbo-docenten retailopleidingen
  • 20 januari 2021 voor docenten en sectieleiders van rekenen en/of wiskunde
  • 25 januari 2021 voor docenten tweetalig voortgezet onderwijs
  • 27 januari 2021 voor mbo-docenten logistieke opleidingen

Alle webinars starten om 15.00 uur. De webinars zijn gratis maar aanmelden is wel verplicht.
Heeft u het eerste webinar gemist? Geen probleem, u kunt zich gewoon aanmelden voor een vervolgwebinar. Ook is het mogelijk om de replay van het algemene webinar op te vragen. Stuur daarvoor een e-mail aan marketing@eduhintovd.nl.

Aanmelden webinar

De kracht van blended lesgeven

Was het voor u dit jaar ook even zoeken naar een (goede) manier om les te geven onder de huidige omstandigheden? Het schakelen van een fysieke les naar online of blended onderwijs vraagt – los van de praktische omschakeling – ook veel flexibiliteit van docent en student.

Maar online of blended lesgeven heeft ook voordelen. Het combineren van de kracht van ICT met bewezen effectieve leerstrategieën, biedt voordelen en zorgt daarmee voor een hoger leerrendement.

blended leren
michel van ast

Even voorstellen …

Michel van Ast is als spreker, trainer en adviseur vooral actief op het thema onderwijs en ICT. Hij geeft lezingen en workshops, adviseert en begeleidt onderwijsinstellingen en traint en coacht docenten die technologie willen inzetten in hun eigen onderwijs.

Daarnaast schrijft hij regelmatig voor diverse onderwijsbladen en -blogs en is hij co-auteur van Kleppen dicht! en Kleppen open!, twee publicaties over effectief en actief leren met ICT, en de nieuwe editie van Effectief leren, de docent als regisseur.

Aanmelden webinar

Share This