Nieuwe collega: Joyner Meelhuysen

Vanaf 1 november is Joyner Meelhuysen bij EduHintOVD werkzaam als accountmanager voor PERSPECTIEF mbo Retail en Logistiek en SmartRekenen mbo.

Even kennismaken …

Wie ben je en wat deed je hiervoor?

Mijn naam is Joyner Meelhuysen, 30 jaar en geboren en getogen in Ede. In mijn vorige functie was ik als Technisch Product Manager werkzaam bij een distributeur binnen de mbo-markt. Daarvoor ben ik bij dezelfde distributeur als Product Owner werkzaam geweest voor het voortgezet onderwijs. Bij elkaar opgeteld heb ik ongeveer zes jaar ervaring opgedaan in en rondom het onderwijs.

Waarom EduHintOVD en waarom het mbo?

EduHintOVD is in mijn optiek een stabiele en transparante educatieve uitgeverij die oplossingsgericht denkt. Dit zijn kwaliteiten die ik persoonlijk ook graag uitdraag. Het mbo is een belangrijke stap in de ontwikkeling van een student naar de arbeidsmarkt. De juiste lesmethode maakt hierin een duidelijk verschil. Hier draag ik graag mijn steentje aan bij.

Waar kijk je naar uit bij deze nieuwe stap?

Het persoonlijk contact binnen de scholen om de passie voor het onderwijs samen uit te dragen. De educatieve sector is voor mij redelijk bekend, dus met name het sales-speelveld is voor mij een nieuwe uitdaging waar ik erg naar uitkijk.

Wat doe je graag als je niet aan het werk bent?

Ik heb een vrij brede muzieksmaak dus ik kan mezelf verliezen in het luisteren naar verschillende soorten muziek. Daarnaast ben ik gek op films, sport (kijken) en koken. Zelf boks ik driemaal per week, dus ook fysiek sta ik mijn mannetje. Over al deze onderwerpen kunnen we gerust uren doorpraten.

Keer koffie drinken met Joyner?

Neem gerust contact op voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

joyner-meelhuysen

Share This